AKU – tas ir viegls solis un Itālijas kvalitāte jau 40 gadus!

Zīmols “AKU” ir viens no reljefiem bagātās Itālijas lepnumiem. Ja vēlies iepriecināt savas kājas ar kvalitatīviem, moderniem un, jā – unikāli ērtiem brīvā laika apaviem, tad “AKU” ir pirmā izvēle, kas nāk prātā. Turklāt tev nebūs ilgi jāgaida, kamēr pienāks sūtījums no Itālijas. “AKU” zīmols ekskluzīvi plaši ir pārstāvēts “Salmo” veikalos tepat Latvijā. Nāc, uzlaiko un tavas kājas būs pateicīgas katrā noietajā kilometrā!

MEISTARDARBS ŠODIENAI UN NĀKOTNEI

Lai radītu apavus, kuru kvalitāti iesaka no paaudzes paaudzē, ir jāmīl savs darbs. Tā nav sagadīšanās, ka leģendas par itāļu kurpnieku meistarību tiek stāstītas arī 21. gadsimtā. Jā, mainījušās ir tehnoloģijas, klientu vēlmes un materiāli, taču pats galvenais – kvalitāte itāļu apaviem ir palikusi nemainīga.

AKU pirmsākumi meklējami nelielā Venēcijas pilsētiņā Montebellunā. Pēdējos 100 gados tur ir radušās un pa pasauli izplatījušās leģendas par itāļu ražotajiem sporta apaviem

Balstoties uz tradīcijām un unikālām zināšanām par apavu ražošanu, itāļu ģimenes uzņēmums “AKU” veiksmīgi darbojas un attīstās jau vairāk nekā 40 gadus. Šie apavi ir saņēmuši neskaitāmas balvas par inovācijām un dizainu, taču lielākais novērtējums ir valkātāju pozitīvās atsauksmes un pieredzes stāsti. Pozitīvie vārdi ir apliecinājums, ka “AKU” patiešām rūp, lai solis būtu viegls jebkuros apstākļos. Nevar nepieminēt faktu, ka apavi tiek veidoti no dabai draudzīgiem materiāliem, lai cilvēka radītais nospiedums dabā būtu pēc iespējas mazāks

AKU piedāvā plašu brīvā laika apavu klāstu gan pieredzējušiem ceļotājiem, gan entuziastiem, kuri vēlas baudīt dabu, nevis stresot katrā solī.

ZINĀTNĒ BALSTĪTAS RŪPES PAR KĀJĀM

Kam ir domāti “AKU” apavi? Lieliem, maziem, profesionāļiem un entuziastiem - ikvienam, kurš vēlas spert soli brīvībā! Itālijas daudzveidīgais klimats ļāvis praksē pārbaudīt un radīt apavu arsenālu gan klinšu kāpējiem, gan haikotājiem, gan tiem, kuri vēlas izmest nelielu loku, piemēram, pa rudenīgo Siguldu.

Uz meža takas vai pilsētā AKU kvalitāti sajutīsi it visur.

Ar ko “AKU” apavi izceļas? Ar inovācijām! Ik gadu uzņēmums nāk klajā ar jaunām un uzlabotām tehnoloģijām, kas kājām liek justies kā septītajās debesīs. Piemēram, AIR8000 ir viena no pasaulē atzītākajām tehnoloģijām, kas nodrošina kājām siltumu un ļauj apaviem elpot. Mēs visi esam dzirdējuši par Michelin” riepām, kas garantē labāko saķeri un auto vadāmību. “Michelin” rūpējas ne tikai par cilvēku drošību un komfortu pārbraucienos ar auto, bet arī pastaigās uz meža takas vai kalnos. Īpašās “Michelin” zoles ir radītas pēc “AKU” pasūtījuma, lai arī kājāmgājēji justos stabili, droši un komfortabli. Šīs ir tikai dažas no tehnoloģijām, kas izmantotas “AKU” apavos, taču pats galvenais – tie nav tikai nosaukumi, bet praksē pārbaudīta efektivitāte.

AKU lepojas ar kopumā 10 unikālām tehnoloģijām, kas rūpējas, lai kājas justos ideāli visdažādākajos apstākļos.

Mēdz sacīt, ka “labāk vienreiz pārbaudīt, nekā 100 reizes dzirdēt” – šis teiciens ļoti atbilst “AKU”. Lai sajustu sabalansēto apavu svaru, materiālu kvalitāti, kas redzama arī katrā nošūtajā vīlē – kurpe vai zābaks ir jāuzvelk kājā.

“Salmo” veikalos T/C “Spice Home”, Skandu ielā 7, Piedrujas ielā 5a un Salmo.lv iespējams atrast Latvijā plašāko “AKU” apavu klāstu.

Nāc ciemos un pārliecinies, ka “AKU” ir labākais, ko piedāvā zaļi balti sarkani krāsotais “zābaks”.